Webp.net gifmaker

Точно е дека на Битола и недостигаат паркинзи, но, исто така,  факт е дека се поголем број возачи одбиваат да платат паркинг, па создаваат хаос во централното градско јадро, затоа што ги паркираат автомобилите каде ќе стигнат.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани