Street gif

Најмладите од градинката "Вангел Мајорот" се приклучија кон одбележувањето на роденденот на Битола

Ноември 02, 2018

Со пригодна приредба, децата од комбинираната група во детската градинка "Вангел Мајорот" при ЈОУДГ "Естреја Овадија Мара", се вклучија во одбележувањето на роденденот на Битола, 4-ти Ноември.

IMG 20181102 195126

IMG 20181102 195210

IMG 20181102 195250

IMG 20181102 195350

IMG 20181102 195500

 
 
 
IMG 20181102 195418

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани