Street gif

Пролетна акција за уредување на дворот во градинката „Снегулка“

Март 21, 2019

Првиот ден на пролетта го одбележаа и вработените во ЈОУГД „Естреја Овадија Мара“ со работна акција за чистење на дворот во градинката „Снегулка“ 

 

54433760 563024814192191 2733916794673692672 n

54434994 1153728241455542 2483181178073382912 n

54515362 671887719897279 2345935399345455104 n

54522608 613832172375038 1543196051693895680 n

54798933 2046561458971004 8089007054414413824 n

55468455 258862961725774 825033998899085312 n

54434197 278584046394612 5487900767475990528 n

54407679 769211586811900 8136199940314497024 n 1

54524854 338120583490344 2455502299989016576 n

55686868 161978548050705 140455785745350656 n

54435691 574127703073742 1015460934564446208 n

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани