Јануари 20, 2019

Убавината на преспанската архитектура

Јануари 27, 2018

Долно Дупени ги зачува старите камени градби, препознатлив белег на ахритектурата во Преспа.

27292710 337851123364927 420290066 n

27292134 337851070031599 544785207 n

27292525 337851120031594 608322494 n

27294156 337851086698264 196316590 n

27395113 337851046698268 87607418 n

27400162 337851260031580 965390366 n

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани