Александар Кирацовски, генерален секретар на СДСМ: Талески не го есапеа, Нашата Петровска ја има поддршката од Владата

Октомври 10, 2017
Александар Кирацовски, генерален секретар на СДСМ Александар Кирацовски, генерален секретар на СДСМ

Наташа Петровска како иден градоначалник на општина Битола ќе ја има комплетната поддршка и од Владата, од централното раководство, како и од мнозинството во парламентот за сите витални,клучни проекти кои што имаат неопходност од тие политички инстанци.

Владимир Талески како досегашен градоначалник на општина Битола можеби е главниот виновник за се она што се случуваше во нашата општина, но виновници беа и сите оние кои што ги носеа клучните функции од ВМРО-ДПМНЕ во државата. Во минатото на овие членови на ВМРО-ДПМНЕ зборот во нивната партија не им врвел, едноставно не ги есапеле. Наташа Петровска тој проблем нема да го има. Наташа Петровска, котира во нашата партија, ја има комплетната поддршка и од премиерот Заев и од Владата.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани