Street gif

Габриела Илиевска, носител на независна советничка листа „Поинаку“

Октомври 15, 2017

„Денес Битола се наоаѓа пред најголемата одлука.

Се надевам и верувам дека денес битолчани заради своите деца, заради своите пријатели и заради поубава и подобра Битола ќе гласаат поинаку“. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани