Јануари 20, 2019

Лилјана Илиевска, заменик Народен правобранител на подрачна канцеларија во Битола.

Декември 12, 2017

-Подрачната канцеларија на Народниот правобранител во Битола, за жал,  нема доволно ресурси, но со оние што ги имаме, со добра организација на работата секогаш сме на вистинско место и секогаш ефикасно и ефективно ги извршуваме  работите во наша надлежност. Досега сме имале над 700 претставки во 2017 година, изјави Лилјана Илиевска, заменик  Народен правобранител во подрачна канцеларија во Битола.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани