Webp.net gifmaker

Битолската болница за своите потреби и вработените соши памучни заштитни маски

Март 23, 2020

ЈЗУ Клиничка болница Битола за потребите на болницата и за заштита на своите вработени изработи памучни заштитни маски. Маските се шијат, паковаат и стерилизираат во Болницата. Во оваа установа од секогаш имало вработено лице шнајдер. Тој сега ги шие маските, а му помагаат вработени од пералната и пеглалната. Со овој чекор Болницата ќе обезбеди заштитни маски за сите вработени и за пациентите. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани