Street gif

Kоледе и бадникова трпеза за старскиот дом Сју Рајдер од здружението „Заедничка алтернатива “-Битола

Јануари 06, 2019

Заедничка алтернатива -Битола заедно со своите гости -соработници „22 Нентори“ и Зур „Македонски ракотворби“,со поддршка на јавните битолски претпријатија: „Комуналец„ ,„Водовод“,„Нискоградба“,„Пазари“ и синдикатот на Рек- Битола денеска на -15°С им ги стоплија срцата на старите лица од домот Сју Рајдер-Битола со коледе и бадникова трпеза,каде што членовите од невладиниот сектор беа топло примени од директорката Јулијана Котевска Богдановска и нејзиниот персонал.Настанот беше заокружен со прекрасни божикни песни во изведба на детското хорче Бадникова поворка.

received 912745258916137

received 272857260070369

received 2071866856181902

received 221448412125607

received 1420943891373925

received 741632242877746

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани