Street gif

ЈП "Водовод" набави пет нови теренски возила

Мај 14, 2019
За потребите на службите кои работат на терен ЈП "Водовод" од Битола набави пет нови возила.
Од таму велат дека вложениот труд и домаќинското работење во изминатата година и половина овозможуваат да се инвестира во опрема, во едукација и обуки на вработените, подобрување на условите за работа во ЈП "Водовод", како и услугите кон граѓаните.
 
"За постигнување на уште поголеми успеси во период кој претстои, се работи и на намалување на загубите во водоводниот систем", велат од ЈП "Водовод"..
FB IMG 1557858251850
FB IMG 1557858267695FB IMG 1557858257322
FB IMG 1557858262725

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани