Webp.net gifmaker

По света вода во црквата "Св.Пантелејмон" во Битола

Август 08, 2019

Голем број верници вечерва ја посетија црквата " Св. Пантелејмон"  во близина на студенскиот дом на улицата "Студентска" во Битола, каде спроти утрешниот   празник  за здравје палат свеќа или пак доаѓаат да се напијат од светата вода која извира од изворот во црквата. Се верува дека оваа вода помага во лекување на очни и кожни заболувања. 

received 357698861797619

received 901806580203671

received 519821135430371

received 411066072847810

 

received 2313041782245848

received 403023950338351

received 2497776803578406

received 440685579992224

received 910983682585891

received 358175788430195

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани