Февруари 20, 2019

РЕКОНСТРУИРАНА УЛИЦАТА „ЉУБОЈНО“ НА БИТОЛСКИОТ БАИР

Декември 27, 2017

 

Завршена е реконструкцијата на улицата Љубојно во должина од 205 метри.

На првиот дел во должина од 141 метар извршено е асфалтирање, а на 64 метри  поставени се бехатон плочки.

Вкупната вредност на инвестицијата од Општина Битола, за овој проект изнесува 1 789 759 денари, со што се надминати долгогодишните проблеми на жителите од оваа улица во битолската населба Баир. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани