Октомври 17, 2018

Се менува сивилото пред Офицерски

Февруари 05, 2018

Уметници го исцртаа и обоија трансформаторот пред Офицерскиот дом во Битола со што се менува сивилото пред овој објект со културно-историско значење.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2017 АПЛА.мк. Сите права се задржани