Јануари 20, 2019

Националната установа Универзитетска библиотека „Св.климент Охридски“ – Битола  утре,   14.02.2018 (среда) со почеток во 13 часот во просториите на библиотеката, ќе го одбележи  Меѓународениот   ден на подарување на книга и Денот на вљубените со рецитирање на поетски творби од  македонската љубовна лирика.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани