Проверка на факти: реформи кон ЕУ

Во Шуто Оризари  има 8.000 жени кои се во репродуктивен период, а немаат пристап до примарна здравствена заштита – гинеколог. Овој проблем се провлекува повеќе од 10 години, постојано наидуваме…
Пејоративниот збор „голтар“ искористен за опишување на овие јавни личности, освен што е навредлив, не ја отсликува реалната состојба. ВМРО-ДПМНЕ со своето соопштение ги спинува реалните факти и со тоа…
Страница 1 од 10

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани