Здужението на пензионери ќе донира материјални средства во Битолската болница

Декември 01, 2020
Фото Архива Фото Архива

Извршниот одбор на Здружението на пензионери од Битола одржа онлајн седница  под претседателство на Томе Димитровски  на која беше одлчучено да дадат придонес во подобрување на здравствената состојба во градот со тоа што ќе донираат материјални средства во Клиничката болница во Битола. И во изминатиот период Здружението на пензионери од Битола имаше добра соработка со Клиничката болница , па беа остварени неколку донации , а и понатаму остануваат отворени за взаемна соработка и помош.  .  

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани