Здружението на пензионери објавува оглас за прибирање понуди за свежо свинско месо

Октомври 28, 2022

О   Г   Л   А   С

За прибирање на ПОНУДИ за свежо свинско месо

Здружението на пензионери Битола ги повикува заинтересираните производители и дистрибутери на свежо свинско месо да достават понуди за свински половинки (одрани без кожа со половина глава со тежина од 25-35 кг.). Свињите да се од домашно производство, да потекнуваат од една фарма, со што ќе се обезбеди едноличен квалитет. Доставувачите на понудата треба да имаат и продавница за месо преку која ќе се врши дистрибуирањето на свинските половинки.

 Секој понудувач треба да достави писмен доказ дека поседува продавница за месо, а при испораката на свинските полутки да се придржува кон сите мерки и протоколи пропишани од здраствените органи предвидени за испорака на ваков вид на производи.

При изборот на најповолна понуда Комисијата ќе ја зема во предвид цената и квалитетот на месото.

Понудите да бидат доставени до Здружението на пензионери  Битола, во затворен плик со назнака ПОНУДА (по пошта или лично на рака) на следната адреса Здружение на пензионери Битола ул. „Булевар 1 ви Мај бр. 268“ Битола или на п.фах 109, најдоцна до 04.11.2022 год.

Огласот трае 5 дена од објавувањето т.е од 31.10.2022 до  04.11. 2022год.

Битола 28.10.2022 год.                      

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани