Webp.net gifmaker

Известување

Согласно решението што го донесе Агенцијата за храна и ветеринарство, сточниот пазар во Битола продолжува со работа. Според тоа следен пазарен ден во сточниот пазар во Битола е Вторник 11.08.2020.

117351447 1256353421382306 3951654485428923085 n

Пазари ја заврши постапката за продажба на сопствената електрична енергија. Според договорот во следната година Пазари ќе плаќа 75-80 % помала сметка за струја. Вкупната инвестиција за фотоволтаиците ќе биди исплатена во рок од три години. Пазари го реализира планот за 100% ,,Зелена" или Енергетски Ефикасна Фирма.
Страница 1 од 8

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани