Webp.net gifmaker

ЈП „Пазари“  денеска комплетно го изми Новиот реонски пазар во Битола. Поради настанатата ситуација со коранавирусот ЈП „Пазари“ во изминатите неколку дена ги дезинфицира и ги изми двата пазари Градскиот зелен пазар и Новиот реонски пазар, како и управната зграда на ЈП „Пазари“ и објектите со кои стопанисува. 

горен 1

горен 2

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани