Webp.net gifmaker

Денес

По повод 5-ти декември Меѓународниот ден на волонтерите, Младински културен центар – Битола (Волонтерски центар на Македонија) од 2006 година востанови Национални волонтерски награди. Целта е оддавање на јавно признание…
Во последните 24 часа се направени 3399 тестирања, а регистрирани се 1342 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 479-Куманово 52-Дебар 20-Штип 45-Прилеп 84-Тетово 58-Струга 52-Велес 59-Битола 83-Охрид 49-Кавадарци 42-Гостивар 63-Гевгелија 33-Струмица…
Во последните 24 часа се направени 2564 тестирања, а регистрирани се 946 нови случаи на ковид-19 во:
Општината Битола и Амбасадата на Италија во Македонија го осудуваат вандалскиот чин на сквернавење на споменикот подигнат во чест на скоро педесет илјади италијански борци кои, заедно со Британците, Французите, Србите и Грците,…
Во последните 24 часа се направени 3012 тестирања, а регистрирани се 1069 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 489 -Куманово 60 -Дебар 3 -Штип 42 -Прилеп 81 -Тетово 36 -Струга…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани