Webp.net gifmaker

Официјален ценовник на порталот Апла.мк

Февруари 21, 2020
  1. Банер позиција над главна коцка рубрика Директно          15 000 денари неделно
  2. Банер под главна коцка                                                         13 000 денари неделно
  3. Страничен банер до главна коцка                                        15 000 денари неделно
  4. Страничен банер  до рубрика Дневно                                  13 000 денари неделно
  5. Страничен банер под рубика Крфица                                  10 000 денари неделно
  6. Страничен банер од рубрика Шо рече                                  9000  денари неделно
  7. Страничен банер до рубрика Вилает                                    9000 денари неделно  
  8. Страничен банер  до рубрика Ифрит                                    9000 денари неделно          
  9. Банер над рубрика Опули                                                       5999 денари неделно

Наведените цени во денари се  основни и важат на поставување банер само на насловната страница од нашиот Веб портал.

Цената на поставување банер на било која друга страница (различна од насловната) изнесува за 30 % поевтино од основната цена.

Цената на поставување на основната страна на нашиот веб портал и на било која (уште една ) страна се зголемува за 50 % од основната цена.

Поставување на повеке од две страни ке се тарифира според дополнително договорена цена.

Наведените цени се за неделно објавување и без ДДВ бидејќи Здружението „Журналист“ во чија сопственост е порталот не е ДДВ обврзник. 

Цената на соопштенија и огласи без поставен банер е 1000 денари неделно

За склучени годишни договори цените на сите позиции се 50% од основните..         

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани