Сите паркиралишта со кои стопанисува „Паркинзи“ Битола денеска се бесплатни

Јануари 01, 2020
Сите паркиралишта со кои стопанисува ЈППЈЛП Битола на 01.01.2020 година (среда) ќе бидат бесплатни за сите граѓани.
Работата на сите паркинг места ќе продолжи на 02.01.2020 година (четврток) со вообичаено работно време.
За време на Божиќните празници на 06.01. (понеделник) и 07.01.2020 година (вторник) сите паркиралишта со кои стопанисува ЈППЈЛП Битола ќе бидат бесплатни за граѓаните.
Тимот на ЈППЈЛП Битола на сите граѓани им посакува среќнои Новогодишни и Божиќни празници.
 
 

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани