Webp.net gifmaker

Патот за браната Стрежево е прооден , исчистени се сите локални патишта во Општина Битола

Јануари 28, 2019

Екипите на КЈП „Нискоградба“со расположливата механизација ги исчистија сите локални патишта во Општина Битола од  снегот. Патот кон браната Стрежево е прооден од саботата во попладневните часови информира директорот на ова јавно претпријатие Методи Сиљановски. Според него исчистени се улиците низ градот кои се предвидени за чистење со Програмата за зимско одржување на улици и патишта во Општина Битола.

nis 2

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани