Webp.net gifmaker

Нов лик и подобри услови за работа, после една деценија се бојадиса внатрешноста на Горната гимназија

Јануари 21, 2020

Нов изглед и подобри услови за работа, после една деценија се  бојадиса внатрешноста на Гимназијата „Јосип Броз Тито“ во Битола со средства одбезбедени од Општина Битола. 

-Во текот на месец ноември-декември внатрешниот дел на училиштето беше комплетно саниран и бојадисан и тоа:сите училници на трите спратови, кабинетите, наставничката канцеларија, директорската канцеларија, помошните простории, канцеларијата на психологот, социологот и педагогот, библиотеката, ходниците, тоалетите и спортската сала.Со ова освежување, значително се подобрија условите и севкупниот амбиент на училиштето, велат од Гимназијата.

гигм гим

гим 1

гим 2

А.Б

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани