Webp.net gifmaker

Комплетно миење на Новиот реонски пазар во Битола

Март 22, 2020

ЈП „Пазари“  денеска комплетно го изми Новиот реонски пазар во Битола. Поради настанатата ситуација со коранавирусот ЈП „Пазари“ во изминатите неколку дена ги дезинфицира и ги изми двата пазари Градскиот зелен пазар и Новиот реонски пазар, како и управната зграда на ЈП „Пазари“ и објектите со кои стопанисува. 

горен 1

горен 2

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани