Webp.net gifmaker

Атанасовски-Во „Пазари“ по поставените фотоволтаици целосно ја менуваме електричната инсталација

Мај 22, 2020

Во управаната зграда на ЈП „Пазари“Битола целосно се менува електричната инсталација. Раководството на претпријатието оваа година продолжува со реконструкција на управна зграда, каде 7 децении ништо не се интервенирало. Во тек е  реконструкцијата на фасадата на Управната зграда на ЈП „Пазари“. Комплетно се менува  фасадата и  се поставува нова дрвена квалитетна дограма за да се зачува автентичноста на објектот. 

41b4b772185780c545f480dd3c440a9c XL

-По поставувањето на фотоволтаиците, во ЈП„Пазари“ се наметна потребата од промена на целокупната електрична инсталација. Вкупната инвестиција е 350.000 денари сопствени извори. Старата инсталација беше дотраена и претставуваше опасност, изјави Владе Атанасовски, директор на ЈП „Пазари“-Битола.

10пвз

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани