Webp.net gifmaker

 

            Зајакнување на демократската клима во училиштето,поттикнување на  одговорноста кај учениците за состојбите и условите во училиштето и заедницат, како и зајакнување на  нивната иницијативност за позитивна промена е целата на активностите кои ба спороведени  денес во ОУ „Елпида Караманди“ - Битола  во рамките на Отворен ден на Граѓанск ото образование. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани