Webp.net gifmaker

ЈКП Нискоградба соопштува -поради изведување на градежни работи на улицата „Мордо Нахмијас Лазо“ ќе следува сообраќаен режим

Август 12, 2019

ЈКП Нискоградба им соопштува на граѓаните во општина Битола дека поради изведување на градежни работи на улицата „Мордо Нахмијас Лазо“ , на потегот од раскрсницата со улицата „Димитар Тодоровски “ до патчето за манастирот „Света Ана“ , улицата ќе биде затворена за сообраќај  во периодот од 7, оо до 15, оо часот ,во наредните неколку денови се до завршување на работите. 

За време на изведувањето на работите ќе има прекин во снабдувањето со вода, а сообраќајот ќе се регулира според воспоставениот режим.

Се молат граѓаните да се придржуваат кон ова соопштение.

ЈКП Нискоградба

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани