Webp.net gifmaker

Попладнево, по написот на Апла.мк, експресно   отстранет е креветот  и другата покуќнина што инвалидизрано лице ги донесе пред Матичното одделение, кај поранешно „Борово“ во центарот на Битола. На местото вечерва имаше само ѓубре, шишиња и една празна гајба, а битолчанецот кој е познат во јавноста, веќе не беше таму.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани