Webp.net gifmaker

Директно

Интервју со примариус д-р Ели Димитровска, инфектолог во Службата за инфективни болести при Клиничка болница Битола 

Корисниците на деловни простории во градот ќе бидат ослободени од комуналната такса за месеците додека трае вонредната состојба, а потоа до 15 ноември таа ќе изнесува 5 денари. Владата вчера ја прифати иницијативата на градоначалничката на Битола Наташа Петровска и донесе одлука со која се овозможи намалување на комуналната такса за корисниците на деловните простории.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани