Лозановска: ВМРО-ДПМНЕ се обврзува за посебна грижа кон граѓаните кои се во ранливи категории

Јули 01, 2020

 ВМРО ДПМНЕ се обврзува за посебна грижа кон граѓаните кои се од ранливите категории. Во  нашата програма Обнова на Македонија се  предвидува пакет на мерки и услуги за лица корисници на социјална помош, изјави  Олга Лозановска,  кандидат за пратеник од Битола во 5ИЕ

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани