Webp.net gifmaker

Во последните 24 часа се направени 2306 тестирања, а регистрирани се 438 нови случаи на ковид-19 во:

 

 
Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 38 нови случаи на COVID-19:

Денес во Битола 13 новозаболени од ковид-19, а 10 излекувани. Новите случаи се на возраст од 23 до 68 години, од кои пет лица даваат податок за контакт со позитивно лице (две лица од фамилијарен контакт и три лица од контакт со веќе регистрирано позитивно лице). Од Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2445 тестирања, а регистрирани се 535 нови случаи на ковид-19 во: 

 

Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 21 нов случај на COVID-19:

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани