Webp.net gifmaker

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1253 тестирања, а регистрирани се 296 нови случаи на ковид-19 во:

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1999 тестирања, а регистрирани се 530 нови случаи на ковид-19 во:

Во последните 24 часа се направени 1387 тестирања, а регистрирани се 357 нови случаи на ковид-19 во:

Во последните 24 часа се направени 2827 тестирања, а регистрирани се 883 нови случаи на ковид-19 во:

Во последните 24 часа се направени 2902 тестирања, а регистрирани се 881 нови случаи на ковид-19 во:

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани