ОФИЦИЈАЛЕН ЦЕНОВНИК НА АПЛА.МК

 1. Банер под главна коцка                               5000 денари неделно
 2. Банер над коцки од рубрика  Дневно          2500 денари неделно
 3. Банер над рубрика                Шо рече         2000 денари неделно
 4. Банери над рубрика              Вилает           1000 денари неделно
 5. Банери над рубрика              Ифрит             1000 денари неделно
 6. Банери над рубрика              Опули              1000 денари неделно  
 7. Страничен банер рубрика      Крфица            3750 денари неделно          
 8. Страничен банер                   позиција  2       2500 денари неделно
 9. Страничен банер                   позиција  3       2500 денари неделно  
 • Наведените цени во денари се  основни и важат на поставување банер само на насловната страница од нашиот Веб портал.
 • Цената на поставување банер на било која друга страница (различна од насловната) изнесува за 30 % поевтино од основната цена.
 • Цената на поставување на основната страна на нашиот веб портал и на било која (уште една ) страна се зголемува за 50 % од основната цена.
 • Поставување на повеке од две страни ке се тарифира според дополнително договорена цена.
 • Наведените цени се за неделно објавување и без ДДВ бидејќи Здружението „Журналист“ во чија сопственост е порталот не е ДДВ обврзник. 
 • Цената на соопштенија и огласи без поставен банер е 500 денари неделно
 • За склучени годишни договори цените на сите позиции се 50% од основните..         

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани