Ноември 13, 2018

Дефектот на водоводната цевка во Горно Оризари ќе се санира утре рано изутрина

Јуни 19, 2018

Дефектот на водоводната цевка во населбата Горно Оризари ќе се санира утре рано изутрина, бидејеќи екипите на ЈКП „Водовод“ -Битола во овој момент немаат пристап до местото каде водоводниот систем е оштетен. Од ЈКП „Водовод“-Битола им се извинуваат на жителите на оваа населба  со обврска утре уште рано наутро да започнат со санација на проблемот.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2017 АПЛА.мк. Сите права се задржани