Август 23, 2019

СООПШТЕНИЕ ОД ОПШТИНА БИТОЛА

Јуни 01, 2019

На следната седница на Советот на Општина Битола, предвидено е да се изврши ребаланс на буџет, со што ќе продолжи рефундирањето на средства за превоз на учениците за одредени релации.

Исплатата ќе се врши според претходно донесената одлука на Совет, со која учениците беа задолжени да ги чуваат билетите за превоз и со издадена потврда од соодветното училиште, за да се изврши рефундирање на средствата кај нивните родители.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани