Септември 19, 2019

ЈП „Стрежево“ го честита 8 Септември

Септември 07, 2019

Јавното претпријатие „Стрежево“ на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им го честита државниот празник  8-ми Септември, Денот на независноста.  

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани