Соопштение од ЈКП "Нискоградба"-Битола

Ноември 22, 2019
 
ЈКП "Нискоградба"- Битола ги известува своите порошувачи, дека почнувајќи од месец ноември 2019 година при наплата на сметките за Канализација во сите подружници на  "Македонски пошти", се наплаќа провизија од 15,00 денари по сметка, за што  претходно не добивме известување од нивна страна.
За да не би биле непотребно изложени на дополнителни трошоци ве известуваме дека сметките од Нискоградба Битола може да ги плаќате во наплатниот центар на ул."Бул.1ви Мај" бр. 136 и во Дирекција на Ул." Бул 1ви Мај" бб а наскоро и во новиот наплатен центар во зградата на Работнички Универзитет на улица "Рузвелтова".
Исто така наплатата на сметките за канализација може да се изврши и преку интернет порталот https://niskogradba.pelanet.mk/ , како и преку следните Банки:
- Стопанска банка АД Битола
- Комерцијална Банка
- НЛБ Банка
- Прокредит Банка
- Уни Банка
- Шпархасе Банка
- ТТК Банка
- Централна кооперативна Банка
- Халк Банка
- Силк Роуд Банка

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани