Webp.net gifmaker

Флуоресцентни елечиња за безбеден сообраќајот на штитениците на Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух

Февруари 18, 2020
Отсекот за превенција на СВР Битола денеска  го посетија Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор и глас "Кочо Рацин" во Битола.
-Остварија средба раководниот кадар и вработените ,а секако на големо задоволство и со дечињата од Заводот каде им одржаа предавање во рамките на нивните активни проекти на тема  „Да ги заштитиме децата во сообраќајот",безбедност во сообраќајот, заштита од кражби, насилство помеѓу децата и многу други превентивни мерки за заштита, информираат од СВР-Битола.
На истите им беа поделени и флуоресцентни елечиња ,заради нивно безбедно движење во сообраќајот.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани