Јадат, пијат, го оставаат ѓубрето и си заминуваат

Февруари 18, 2018
ски центар Ниже Поле ски центар Ниже Поле

Не  е потребен коментар за овие фотографии напаравени денеска во ски центарот Ниже Поле, тие се уште една потврда за нашата (не)култура и недостигот на елементарни хигиенски навики, но  зборуваат  и за нашиот однос кон животната околина.

Ѓубре и остатоци од храна посетителите оставаат на секој чекор и покрај тоа што корпи за отпадоци има и внатре во објектот, но и надвор !

nizople 1

Како  следниот посетител да седне на овие клупи, откако некои со вакви (никакви) хигиенски навики ќе заминат?!

 

nizopole3

Толку ли е тешко секој да си го собере ѓубрето што го остава зад себе?!

nizopole4

 

 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани