Street gif

„Нискоградба“ ќе стопанисува со полигонот, општината го доби имотниот лист

Февруари 11, 2019

Со издавањето на имотниот лист Општина Битола официјално го има во владение полигонот лоциран во населбата Горно Оризари.

 

Со поседувањето на овој официјален документ, Општина Битола сега веќе може да отпочне постапка за пренесување на правото на стопанисување на објектот на јавното претпријатие „Нискоградба“, за што треба да се донесе одлука од страна на  Советот на Општина Битола.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани