Webp.net gifmaker

Пелистер во декември

Декември 22, 2019
Фото: Живко Најдовски Фото: Живко Најдовски

Секое годишно време има посебна и магична убавина на планината Баба. Овој декември можеби не изобилува со снег во Потпелистерието, па без дебела снежна покривка, се прелеваат сите бои на планинскиот убавец. Фотографиите ги направи планинарот Живко Најдовски, вљубеник во Пелистер.

Е.М.


FB IMG 1577033090854

FB IMG 1577033087992

FB IMG 1577033084424

FB IMG 1577033081698

FB IMG 1577033034853

FB IMG 1577033056418

FB IMG 1577033063755

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани