Webp.net gifmaker

Опули

За фотографија на првиот ден од Новата година, ја одбравме оваа, од предавателниот пункт  Антена на Пелистер, направена од група планинари, кои како што објавивме, утрово се искачија на највисокиот врв на Баба, каде го испија првото утринско кафе.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани