Август 23, 2019

Street gif

Иванчо Тошевски: „Граѓаните се определија за право и правда!“

Мај 05, 2019

„Во Битола победуваме. Битола и битолчани силно се определија за право и правда, рекоа не за политиките на оваа власт. Резултатите покажуваат дека граѓаните не даваат поддршка на лажни ветувања, не знаење и не работење. Граѓните потврдија дека се определија за право и правда, а не за криминал и непотизам. Јасно е изразена волјата на граѓаните, определбата за нашата кандидатка за вистински квалитет, компетенции и знење. Но, за жал секогаш кога е СДСМ на власт се случува истото изборен инженеринг, дилови, притисоци, грубо крешење на највисокото прави на глас. Демократијата е непозната за СДСМ“, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во Битола, Иванчо Тошевски на вечерашнава прес –конференција.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани