Webp.net gifmaker

Јавното претпријатие започна со бележење на паркинзите во Битола

Јули 11, 2019

„Јавното претпријатие за паркинзи се подготвува за официјален почеток со работа. Денес интензивно се бележат паркинзите, а објавен е и тендерот за набавка на софтвер за управување со паркинзите. На крајот на месецот се очекува дека Советот на Општина Битола ќе го донеси ценовникот, а очекуваниот старт би бил после Илинденските празници. Се очекува претпријатието да понуди пониски цени и подобра услуга од досегашната“, изјави за Апла.мк претседателот на Советот Валентин Груевски. 

66458870 2651991854860151 3629724819454427136 n

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани