Webp.net gifmaker

Нова санитарија за ОУ „Коле Канински“ - донација од „Кромберг и Шуберт“

Декември 19, 2019

Училиштето ОУ „Коле Канински“ доби донација за реновирање на санитаријата. Имено, пред две недели училиштето достави барање до „Кромберг и Шуберт“ за реновирање на санитаријата, па компанијата му излезе во пресрет на училиштето и достави санитарија во вредност од 1.000 евра во производи.

Донираните производи ќе помогнат во намалувањето на потрошувачката на вода и ќе ја подобрат хигиената во училиштето.

Пред една година беше реновирана дел од сантиријата во училиштето, но не целосно. Со оваа донација, санитаријата во централното училиште „Коле Канински“ се комплетира целосно.

donacija 1 19 12 2019

2donacija 1 19 12 2019

3donacija 1 19 12 2019
4donacija 1 19 12 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани