Webp.net gifmaker

По објавите на Апла за ноќното диеење на млади моторџии низ битолските улици, овој пат жители од зградите во близина на ОУ "Кчимент  Охридски" ни пратија снимки.

Објавата на апла.мк за дивеењето на млади моторџии во доцните ноќни часови предизвика лавина реакции од битолчани, кои потврдуваат дека одземен им е мирот, но и сонот, а вакви појави има во секој дел од Битола. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани