Денес

Цевниот систем кој е стар колку и објектот на детската градинка „Колибри“, е главната причина поради која неодамна се појави проблем со системот за греење во оваа градинка, која е…
ЈКП Нискоградба Битола работи на реконструкција на канализацијата во потпелистерското Трново. 
Локалниот економско социјален совет на општина Битола, денес ја одржа втората седница, на која беше усвоен Предлог деловникот за работа, а беа разгледани и прашања поврзани со понатамошното делување на…
Општина Битола, го започна процесот за изготвување на Стратегија за локален економски развој. Собирањето на потребните податоци опфаќа и вклучување на граѓаните, за тоа како тие ја перцепираат општината. За…
Страница 1 од 325

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани