Webp.net gifmaker

Во Битола денес има 21 заболен, со што овој петок ги надминавме на дневна основа по број на заболени и градовите од внатрешноста кои важеа како ризични места за коронавирус, како Куманово (13), Штип (19), а имаме еднаков број на заболени со Прилеп. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани