Нискоградба интензивно работи на санација на речното корито на реката Драгор кај Црн Мост 

Ноември 24, 2022

ЈКП Нискоградба продолжува со санација на речното корито на реката Драгор кај Црн Мост 

Можно е да е слика од 3 луѓе и надвор

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани